Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al vostre navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la seva visita quan torneu a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense galetes, els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., us preguem que us dirigiu a aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Aquest lloc web utilitza les galetes pròpies:

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web per tal d’informar-vos amb la màxima exactitud possible.

  • Galetes de configuració d’acceptació de galetes, per recordar l’acceptació de les galetes i les configuracions específiques que l’usuari ha seleccionat al respecte.

Opcionalment, aquest lloc web també pot utilitzar galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i el volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit ho haurà de fer comunicant directament amb Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social fa servir les seves pròpies galetes per diverses funcionalitats com els “m’agrada” o els “compartir“.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podreu exercir el vostre dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que utilitzeu. En la plana de “més informació sobre les galetes” pots trobar indicacions sobre com configurar-ho en funció de cada navegador.

Notes adicionals

  • Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes .
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc ha d’efectuar el dret a eliminar-lo o desactivar-lo. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels navegadors esmentats.
  • En alguns casos cal instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar-les.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no desa la vostra adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada en aquest enllaç. Si voleu informació sobre l’ús que Google dóna a les cookies us adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres a través de la secció de contacte.