Política de privadesa

Qui som i com contactar amb nosaltres

Pot contactar amb nosaltres per qualsevol aclariment sobre aquesta política de seguretat a través de la següent informació de contacte:

Alina Galan Hurtado

Carrer Salvador Baroné 41, local

08840 Viladecans

Barcelona

+93 658 28 96

info@fisioimes.cat

Quina informació recopilem

Informacio de contacte

Si utilitzes el formulari de contacte de la nostra pàgina web, farem servir la teva adreça de correu per identificar-te com a remitent i poder posar-nos en contacte amb tu a través d’aquest mateix mitjà.

El correu electrònic serà desat en els nostres arxius per motius estadístics i d’històric durant un any.

En cap cas, aquesta dada personal serà cedida a tercers.

Galetes

En visitar-nos es pot crear una galeta que contingui informació relativa a la teva acceptació de les nostres polítiques i dades tècniques sobre el teu navegador i preferències.

Contingut incrustat d’altres llocs

Alguns articles o contingut d’aquesta web (per exemple, vídeos, imatges o articles) poden ser incrustats des d’altres llocs web, que tindran el mateix comportament que si els visites directament a la web original.

Aquests altres llocs web poden recopilar informació sobre vostè, fent servir galetes o codi de rastreig de tercers, i monitorar la seva interacció amb el contingut.

Legitimació i base legal

En el tractament de les teves dades personals, el Titular de les dades aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment pel tractament de les teves dades personals que poden ser per una o diferents finalitats específiques sobre els que t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà les dades estrictament necessàries per a finalitat o finalitats que els sol·licita.
 • Principi de limitació de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament.
  El Titular t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
 • Principi d’integritat, confidencialitat i disponibilitat: Les teves dades seran tractades de tal forma que la seva confidencialitat, integritat i disponibilitat estiguin garantides, i el titular pren totes les mesures adients perquè així sigui.

Quins drets tens sobre les teves dades

Sobre les teves dades personals, pots exercir tots els teus drets que són:

 • Accés a les dades emmagatzemades.
 • Rectificació o cancel·lació de les teves dades.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al seu tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, pot ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-la directament al titular de les dades que figuren en aquesta política de seguretat a través de l’adreça de correu proteccio.dades@fisioimes.cat