A Fisioimes, oferim una àmplia gamma de serveis de fisioteràpia adaptats a les teves necessitats específiques.

El nostre equip de professionals altament qualificats utilitza les darreres tècniques i mètodes basats en l’evidència per garantir resultats efectius i duradors.

Explora els nostres serveis i descobreix com et podem ajudar a assolir el teu màxim potencial físic.


Fisioteràpia, la de tota la vida…

On fem servir una combinació de mobilitzacions articulars, tècniques de massatge i estimulació del sistema nerviós. Mitjançant aquestes tècniques, treballem tant les articulacions com els teixits tous afectats, com músculs i tendons, per ajudar a recuperar-los de diverses patologies, com ara acurtaments, contractures, inflamacions i dolor. L’objectiu és restablir la funcionalitat òptima dels pacients i millorar la seva qualitat de vida.

Fisioteràpia invasiva

A diferència de la fisioteràpia més convencional, en la teràpia invasiva es treballa directament sobre el teixit malmès, activant els processos fisiològics per aconseguir la regeneració i reparació d’aquests teixits.
Aplicant la nostra experiència i coneixement, utilitzem tècniques invasives com la punció seca, l’

Fisioterapia del Sol Pelvià

La fisioteràpia del sòl pelvià avalua, fa prevenció i tracta totes aquelles disfuncions que deriven de la cavitat abomino-pelviana.
La prevenció és molt important, i moments com l’embaràs, el postpart, esports d’impacte i la menopausa en la dona són molt indicats per dur una avaluació des de la fisioteràpia del teu sòl pelvià.
Algunes de les patologies que poden afectar el teu sòl pelvià són la incontinència urinària, urgència miccional, prolapses, estrenyiment, dolor pelvià, disfuncions sexuals, diàstasis abdominal, etc….
A Fisioimes, ens enfrontem a aquesta problemàtica amb un enfocament integral i especialitzat.

Fisioteràpia Respiratoria Infantil

Les tècniques de fisioteràpia respiratòria infantil consisteixen a reduir o expulsar les secrecions acumulades en les vies aèries o al pulmó amb la finalitat d’evitar l’obstrucció bronquial, i afavorint la seva fluïdificació, mobilització i drenatge (expulsió moc) amb la consegüent millora de la ventilació pulmonar, disminució de la tos i l’alimentació del bebè o nen. 
És important la realització d’una bona auscultació dels sorolls respiratoris, ja que a través d’ella coneixerem en què lloc de l’aparell respiratori es troba el cúmul de secreció (moc) i queina tècnica podem aplicar de forma més analítica.
El tractament no és dolorós ni agressiu.

Tractament de dolor crònic

Oferim una solució avançada i eficaç per als pacients que pateixen de dolor crònic amb la tecnocoliga tDCS, coneguda com a Estimulació Transcranial per Corrent Directe, com una opció innovadora per alleujar el dolor crònic i millorar la qualitat de vida.
La tècnica de tDCS utilitza un corrent elèctric suau i no invasiu que es dirigeix a regions específiques del cervell relacionades amb el processament del dolor. Aquesta estimulació modula l’activitat neuronal, ajudant a reduir la percepció del dolor i augmentant el benestar general del pacient.
Els beneficis d’aquesta tecnologia innovadora són nombrosos. En primer lloc, el tDCS és un mètode no farmacològic, el que significa que evita els efectes secundaris associats amb els medicaments. A més, és un tractament segur i ben tolerat, amb una baixa probabilitat de reaccions adverses significatives.
El tDCS també destaca per la seva versatilitat, ja que pot ser utilitzat com a teràpia autònoma o combinat amb altres tècniques de tractament, adaptant-se a les necessitats individuals de cada pacient. Això permet una aproximació personalitzada i eficient per afrontar el dolor crònic.
A Fisioimes, comptem amb professionals especialitzats en l’aplicació de la tècnica de tDCS. Mitjançant una avaluació exhaustiva i un pla de tractament individualitzat, treballem estretament amb els pacients per assegurar una aplicació precisa i optimitzar els resultats.
Si vols deixar enrere el dolor crònic i millorar la teva qualitat de vida, et convidem a explorar els beneficis de la tècnica de tDCS en el nostre centre. Estem aquí per ajudar-te en el teu camí cap al benestar i la recuperació.

Fisioteràpia Dermatofuncional

El servei de ‘Fisioteràpia Dermatofuncional’ que oferim és una opció integral i efectiva per als pacients que busquen millorar la seva estètica corporal i tractar problemes dermatològics relacionats. Mitjançant una combinació de tècniques avançades com les ones de xoc, el tractament INDIBA i la presoteràpia, treballem per aconseguir resultats notables i ajudar els pacients a sentir-se millor amb la seva pell.
Les ones de xoc són una teràpia no invasiva que utilitza ones acústiques per millorar la textura de la pell, estimulant la producció de col·lagen i millorant la circulació sanguínia. Aquesta tècnica s’aplica amb precisió en les àrees problemàtiques per reduir la cel·lulitis, eliminar les adipositats locals i millorar la fermetat de la pell.
El tractament INDIBA és una tecnologia avançada que utilitza radiofreqüència per estimular la regeneració cel·lular, millorar l’elasticitat de la pell i reduir els signes de l’envelliment cutani. Aquesta tècnica no només és eficaç per a la millora estètica, sinó que també pot ser utilitzada en el tractament de problemes dermatològics com l’acne o les cicatrius.
La pressoteràpia és una tècnica que utilitza pressió d’aire controlada per millorar la circulació i el drenatge limfàtic, reduint la retenció de líquids i afavorint la desintoxicació del cos. A més, ajuda a combatre la cel·lulitis i a tonificar els teixits, contribuint a una millor aparença general de la pell.
Disposem d’un equip de professionals especialitzats en la fisioteràpia dermatofuncional que utilitzen aquestes tècniques de manera precisa i personalitzada. A través d’una avaluació exhaustiva i un pla de tractament adaptat a les necessitats individuals de cada pacient, treballem per aconseguir resultats visibles i duradors.

Classes de Pilates, Hipopressius, i Sòl Pelvià

Descobreix les nostres classes dirigides d’exercici terapèutic , dirigides per fisioterapeutes, enfocades a la prevencio i al tractament de diferents patologies musculoesqueletiques.
Amb grups reduïts, de màxim 8 persones, rebràs atenció personalitzada i adaptada a les teves necessitats individuals.
Reforça els músculs profunds, millora la postura i augmenta la flexibilitat de manera segura. Els nostres fisioterapeutes t’acompanyaran en cada sessió, corregint la teva tècnica i proporcionant modificacions segons sigui necessari.
A més, rebràs pautes per continuar els exercicis a casa. Alleuja el dolor, millora la mobilitat i gaudeix d’una vida més saludable amb les nostres classes dirigides
Uneix-te a nosaltres i transforma el teu benestar!

i més …

Estem formant un equip on vetllem per la teva salut de manera integral. Per això, introduïm altres serveis com ara nutrició i dietètica, psicologia per a adults i infants, psicopedagogia, grups pre i postpart, xerrades sobre nutrició emocional, pediatria, fisioteràpia maternal i ginecologia. Estem oberts a qualsevol tema que sigui d’interès per a la teva salut.